Uutiset‎ > ‎

MUUTOKSIA VUODELLE 2017!

lähettänyt Liperin Ratsastajat 11.1.2017 klo 23.56

Hei ja hyvää alkavaa vuotta 2017!

Vuonna 2017 seuran jäsenmaksut säilyvät ennallaan: seniorin jäsenmaksu on 57e ja juniorin jäsenmaksu 50e. Saman perheen toisesta jäsenestä seniorin jäsenmaksu on 33,50e ja juniorin 30e. 

Täysjäsenyydellä saa kattavat jäsenedut, mm. LähiTapiolan vakuutuksen kaikkeen hevostoimintaan, paikalliset jäsenedut sekä Hippos-lehden 7 kertaa vuodessa. Kannatusjäseneksi seuraamme voi liittyä hintaan 20e, kannatusjäsenyys ei sisällä mitään jäsenetuja mutta summa tulee kokonaisuudessaan seuratoiminnan käyttöön ja kehittämiseen. 

Halutessasi liittyä seuraan, ota yhteys jäsensihteeriin (Tiina Savolainen 041 491 8680, savoltiina@gmail.com).Kaudella 2017-2018 Liperin Ratsastajat ry:n hallitus on seuraava:
Puheenjohtaja Tero Kortelainen
Varapuheenjohtaja Laura Sorjamaa
Sihteeri/jäsensihteeri Tiina Savolainen
Rahastonhoitaja Netta Turtiainen
Roosa Haapsalo, varsinainen jäsen
Taru Tahvanainen, varsinainen jäsen
Sari Kortelainen, varajäsen
Lea Lamberg, varajäsen

Vuosi 2017 tuo tullessaan monenlaisia muutoksia, mm. kilpailujärjestelmä on uudistunut SRL:n toimesta. Suurimpana muutoksena 1-tason kilpailuihin vaadittava E-lupa on maksullinen (10e) ja vuoden alusta lukien kaikki kilpailukutsut ja kilpailuihin ilmoittautumiset hoidetaan KIPAn kautta. Seuran hallitus on syyskokouksessaan päättänyt, että seura maksaa E-luvan halukkaille anomuksesta takaisin kilpailusääntökoulutusta tai aiempia riittäviä kilpailutuloksia vastaan. Sääntökoulutus järjestetään mahdollisimman pian alkuvuodesta. D-luvasta takaisin maksetaan 100% ja A-luvasta 50% kolmea tasollaan hyväksyttyä suoritusta vastaan. E-luvan voi ostaa verkkokaupasta www.ratsastus.fi.

Muut kilpailujärjestelmän muutokset koosteena osoitteessa http://www.ratsastus.fi/…/kilpailujar…/Muutokset_2017_1-taso

Vuonna 2017 kilpailemaan halukkaat, käykää tutustumassa järjestelmään osoitteessa www.kipa.ratsastus.fi. Sisään voi kirjautua omalla Sportti-ID:llä/jäsennumerolla, joka löytyy jäsenkortin takaa.

Hyvää, harratusrikasta ja menestyksekästä kautta 2017!

Liperin Ratsastajat ry:n hallitus.

Comments