top of page

TIETOA SEURASTA

- Ratsasta hyvässä seurassa - vuodesta 1992

Liperin Ratsastajat ry on vuodesta 1992 toiminnassa ollut ratsastusseura, joka toimii pitkäjänteisesti panostaen jäsentensä hevostaitojen ja ratsastuksen kehittämiseen. 

 

Erityisesti panostetaan tekemisen laatuun, junioritoimintaan, harrastajamäärän kasvuun sekä valmentautumiseen ja kilpailuihin.

 

Seuran kotitallina toimii Liperin Ratsastuskeskus Salokylässä. Tutustu ratsastuskouluun ja talliin.

Vuonna 2023 seurassa oli jäseniä lähes 100.

Tutustu hallituksen jäseniin

Hallitus vuonna 2024

Tero Kortelainen.jpg

Tero Kortelainen

hallituksen puheenjohtaja

Likka.jpg

Likka Kurikka

varapuheenjohtaja

Olen kolmekymppinen koneinsinööri Ylämyllyltä ja hevoset on olleet elämässä mukana ihan pikkutytöstä asti. Seuramme hallitukseen lähdin mukaan vuonna 2019 ja nykyisin toimin seuramme varapuheenjohtajana. Edustin aiemmin seuraamme lähinnä seuratasolla koulu- ja estekilpailuissa ja pari kautta meni myös aluetasolla kilpaillen kenttäratsastuksessa. Oman ratsastusharrastuksen ohella olen pyörittänyt tallia yksityishevosille ja tehnyt pienimuotoista kasvatusta. Perheen kasvamisen myötä oma ratsastus on nyt jäänyt vähemmälle, mutta tarkoitus on palata satulaan kunhan on taas kunnolla aikaa valmentautumiseen ja kilpailemiseen. Juttelen mielelläni lisää seuratoiminnan kehittämisestä, hevosten kasvattamisesta tai ihan mistä vaan. Minua saa tulla aina nykäisemään hihasta! 😊

Liperin ratsastajat ry logo.jpg

Roosa Haapsalo

jäsenasiat, tiedotus

Riina ja Rölli.jpg

Riina Seppänen

sihteeri

 

Olen viisikymppinen heppajunnun äiti, joka palasi hevosen selkään aikuisiällä tyttären aloitettua myös ratsastuksen. LiRan hallituksessa olen toista vuotta ja tänä vuonna sihteerinä ja nettisivujen ylläpitäjänä. 

Vapaa-aikani ratsastuksen lisäksi vietän Messi-koiran kanssa lenkkeilen ja touhuten, crossfittaillen, juosten ja golfaillen.

WhatsApp Image 2024-03-19 at 11.01.06.jpeg

Suvi Männistö

rahastonhoitaja

Olen muutama vuosi sitten opintojen perässä Joensuuhun muuttanut. Olen tällä hetkellä päätoiminen opiskelija ja opiskelen erityispedagogiikkaa, eli valmistuttuani minusta tulee erityisopettaja. Hevosia ja ratsastusta olen harrastanut jo yli 20 vuotta, omaa minulla ei ole koskaan ollut (vielä). Tällä hetkellä harrastan pääosin vuokrahevosella, ja sen lisäksi käyn satunnaisesti Liperin ratsastuskeskuksessa. Vuokrahevosen kanssa kilpailen silloin tällöin kouluratsastuksessa.  Liperin Ratsastajien hallitukseen tulin mukaan tänä vuonna. Tällä hallituskaudella tehtäväni on toimia rahastonhoitajana 😊

Emmi ja Konsta.jpg

Emmi Ilmakari

tiedotusvastaava

 

Olen 20-vuotta ja työskentelen tällä hetkellä markkinoinnin parissa.
Olen kolmatta vuotta mukana Liperin Ratsastajien hallituksessa ja toimin myös seuramme tiedotusvastaavana!

Hevoset ovat olleet osana elämääni pienestä pitäen! Harrastuksen aloitin pieneltä ponitallilta siirtyen myöhemmin ratsastuskouluun. Nykyisin touhuilen vuokrahevoseni sekä satunnaisten liikutushevosten kanssa, jotka tuovat paljon iloa elämään!

Seuratoiminnassa minulle on tärkeää hevosten hyvinvointi, rehellisyys sekä yhdessä tekeminen!
Olen aina valmis juttelemaan ja auttamaan, joten tule rohkeasti kysymään, jos mielessäsi on jotakin!

Liperin ratsastajat ry logo.jpg

Tiina Savolainen

jäsen

WhatsApp Image 2024-05-28 at 11.00.39.jpeg

Niina Piispa-Ketonen

varajäsen

Olen innokas hevosharrastaja ja kuvisope. Vapaa-aikani olen pyhittänyt vuosia kouluratsastukselle valmentautuen ja kilpaillen tavoitteena hyvän mielen harrastus ja iloinen yhteistyö ratsujeni kanssa. Olen ollut tiiviisti mukana seuratoiminnassa erilaisissa rooleissa. Tällä hetkellä toimin LiRan hallituksessa varajäsenenä. Seuratoiminta on mielestäni paras keino osallistua itselle rakkaan lajin kehittämiseen ja antaa hienon mahdollisuuden tutustua muihin alueella toimiviin hevosihmisiin.

WhatsApp Image 2024-04-24 at 18.11.03.jpeg

Jenna Tarvainen

varajäsen

Olen ja 3 tyttären (poni)äiti Liperistä. Tänä vuonna on neljäs kausi hallituksen jäsenenä ja olen tänä vuonna varajäsenenä. 

Hevoset ovat olleet aina lähellä sydäntä ja vaikka en itse enää ratsasta, saan toimia omien lasten kanssa hevosharrastuksen parissa päivittäin ja pihasta löytyykin 3 omaa karvakaveria. 

Ammatin puolesta erityisesti kehonhuolto kiinnostaa ja toivon että voisin auttaa mahdollimman monia voimaan paremmin.

Moikataan kun tavataan tallilla tai lenkkipolulla! 😊

bottom of page